Cégünk rövid bemutatása

Már a kezdetektől a honlapok készítése jelentette a fő profilunkat, ezt egészítette ki minden kapcsolódó szolgáltatás. Így nemcsak a programozás, a grafikai munkák, később a webhoszting, de 2018-tól az adatvédelem is bővítette szolgáltatásainkat.

Békés megyei vállalkozás vagyunk. Cégünk hasonló elnevezésű egyéni vállalkozásból nőtte ki magát társas vállalkozássá. A 2004-ben alakult WEBfield-Design Kft. alapítói több éves honlap készítési, internetes- ill. telekommunikációs tapasztalataikra építve hoztak létre egy olyan vállalkozást, mely komplex szolgáltatásaival, ügyfélorientált kiszolgálással a megrendelői szegmensek mind szélesebb spektrumát kívánja kiszolgálni.

Folyamatos fejlesztésekkel és az új technológiák követésével igyekszünk ügyfeleink igényeinek és elvárásainak mindinkább megfelelni. Alkalmazott megoldásainkkal nemcsak ügyfeleink pillanatnyi elégedettségét, hanem hosszútávú eredményességét is szándékszunk növelni. Tanácsainkkal segítünk az internetes technológiák közötti eligazodásban, a hatékony megoldások kiválasztásában és üzemeltetésében.