Varázsolja újjá honlapját!

Minden korábbi, a készítéskor még naprakész technológia idővel elavulhat, így a honlapok fölött is eljár az idő. A korábban monitorokra optimalizált weboldalak mobil eszközökkel már nem mindig, vagy csak kompromisszumokkal tekinthetők meg, használatuk nehézkes. Kövesse Ön is a változásokat, változtasson!

A honlap átalakítás során egy teljesen új, alapjaiban más, de mégis a régi honlap stílusjegyeit is magán viselő honlapot készítünk. A váz és a motor teljesen más, viszont a megjelenés igazodik a meglévő brand-hez. Akár a színek, stílusjegyek is megmaradhatnak, persze egy mobilbarát, a kijelző méreteihez automatikusan tördelődő honlap esetén óvatosnak kell lenni, hogy minden nézetben megfelelő legyen a felhasználhatóság, ne menjen a megjelenés a használhatóság rovására.

A programozás a mai kornak megfelelő naprakész technológiával készül, de a régi honlapon lévő modulelemek nagyrészt átültethetők, sőt(!) tudásuk bővíthatő, rugalmasságuk növelhető! A megrendelői igényeknek megfelelően akár új modulokkal, megoldásokkal is bővíthető a honlap, illetve elhagyhatók az elavult technikák (pl. FLASH elemek), vagy helyettesíthetők újabb, hasonló technológiákkal. A tartalmi rész sem vész el, előfordulhat, hogy a tartalom nagy része átültethető az új rendszerbe.

Átalakított honlapok

Az alábbiakban néhány honlap átalakítását mutatjuk be. Látható a korábbi honlap és az új, mobilbarát verzió. Miből, milyen lett. Bal oldalon a régi, monitorra készült honlap és jobb oldalon a mobilbarát, kijelzőhöz alkalmazkodó honlap.